ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στην αρχή της νέας χρονιάς, που συμπίπτει με το τέλος μίας δεκαετίας, μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο αλλαγές,προκλήσεις και προβληματισμούς, το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Χίου, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα “Αντιμετώπιση ενδοοικογενειακής βίας, σχολικού εκφοβισμού, προβλημάτων συμπεριφοράς και παραβατικότητας μαθητών” με ομιλητές τον ο κ. Γεώργιο Μόσχο και την Εισαγγελέα Χίου κ. Σπυριδούλα Σταυράτη.Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Χίου την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019 στις 6:00 μ.μ.

Ο κ. Γιώργος Μόσχος σπούδασε νομικά στην Αθήνα και εγκληματολογία στο Λονδίνο. Ασχολήθηκε με την εμψύχωση και υποστήριξη παιδιών και εφήβων, την προάσπιση των νεανικών δικαιωμάτων και την εκπαίδευση ενηλίκων. Το 2003 διορίστηκε ως ο πρώτος Συνήγορος του Παιδιού (Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού) και υπηρέτησε σε αυτή τη θέση μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018. Στο πλαίσιο της αποστολής του, επισκέφτηκε μεγάλο αριθμό σχολείων και χώρων φιλοξενίας παιδιών σε όλη τη χώρα, συζήτησε με χιλιάδες παιδιά και με επαγγελματίες που εργάζονται μαζί τους, εκπόνησε εκθέσεις και υποστήριξε ποικιλοτρόπως την άσκηση των δικαιωμάτων τους.

Κλήρωση δώρων

Κλήρωση δώρων από την πώληση λαχνών, την οποία διεξήγαγε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, με σκοπό την ενίσχυση της εκδρομής της Γ’ Γυμνασίου.